De DISCO 2U shows zorgen ervoor dat iedereen uit z’n dak zal gaan

      Dit wordt bereikt door

  • Goede DJ’s die de smaak van het draaien reeds vele jaren goed te pakken hebben! Ze hebben van hun hobby hun werk hebben gemaakt kunnen Uw gasten aan "voelen" qua muziek stijl en de muziek hieraan aanpassen. Hierdoor zal iedereen een fantastische avond beleven!
     
  • Perfecte Apparatuur. Professionele en onderhoudsvriendelijke apparatuur zorgt ervoor dat de installaties altijd functioneren met top-kwaliteit. Perfect klinkend geluid en goed verstaanbare microfoons zijn hier een voorbeeld van. I.c.m. de ervaren technici vormt dit de basis van onze kwaliteit.
     
  • De Muziek. Dit is uiteraard het allerbelangrijkste tijdens het feest. Daarom maken we met u een afspraak (op locatie) om de muziek doorspreken. Hier kunnen dan ook de mogelijkheden op de locatie m.b.t. de apparatuur besproken en bekeken worden. Tijdens de avond maken wij gebruik van onze unieke verzoek-kaartjes, dit zijn kaarten waarop de gasten hun favoriete muzieknummer kunnen aanvragen, zodoende ontstaat er een leuke interactiviteit tussen de dj en de gasten!
  • Leuk Samenspel. Om de avond nog beter te laten slagen hebben wij de beschikking over een Saxofonist, deze kan gedurende de avond met de DJ meespelen. Een extra 'live' gevoel met de flexibiliteit van een dj!

"Een super feest met DISCO 2U ! "