Voor Uw bruiloft bent U bij DISCO 2U zeker aan het juiste adres

Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten, vrienden en kennissen een fantastische avond zullen beleven!

Door onze focus speciaal op bruiloften te richten hebben we extreem veel en goede ervaringen voor uw bruiloft. Hierdoor maken we er voor u een geweldige avond van.
We weten iedereen met de muziek en ervaring iedereen op de dansvloer te krijgen en te houden!

De muziek keuze wordt in een persoonlijk gesprek met u doorgenomen. Tijdens dit gesprek kunt bijvoorbeeld ook uw favoriete nummers alvast doorgeven zodat we deze op de avond zelf zeker in huis hebben. Ook spreken we door wat u niet wilt horen. De muziek keuze wordt op deze manier geheel aan uw wensen aangepast!

D.m.v. onze unieke verzoekkaarten ontstaat er vanaf het begin van de avond al een leuke interactiviteit tussen de gasten en de dj. De gasten vinden ze leuk om in te vullen en de dj weet direct wat er zich qua muziek onder de gasten speelt. Zodoende kunnen we hierop inspelen en zal de dansvloer al gauw een druk bezochte plek worden!

Saxofonist. Een leuke aanvulling is de Saxofonist, deze kan gedurende de avond meespelen met de dj. Dit zorgt voor extra 'live' gevoel, met de flexibiliteit van een dj!
Uiteraard speelt de Saxofonist mee met het openingsnummer en afsluit nummer!

LCD Schermen. Om het feest nog persoonlijker te maken beschikken wij over lcd-schermen, deze kunnen we aan de licht constructie (truss) bevestigen en hier gedurende de avond video's/foto's op projecteren! In overleg met de fotograaf is het zelfs mogelijk om de foto's van de trouwdag zelf al te projecteren!
Live-video beelden van de avond behoren ook tot de mogelijkheden.

De Show
Met het nieuwe white glossy led-meubel, de movingheads op white glossy led-zuilen en het spetterende multi color sterrendoek ziet de show er strak uit, hierbij professionele apparatuur en de uitstraling is compleet!
Het geluids-volume zal geheel naar uw wensen worden aangepast zodat alle gasten een fijne avond hebben.

Voor Uw bruiloft zijn er veel mogelijkheden zoals
* Sterrendoek multi color led
* White glossy led dj-meubel
* Ledvloer
* Bellenblaas
* Lcd-schermen
* Saxofonist
* Verzoekkaarten

Zie ook het menu shows voor meer informatie over shows.

Wilt U er zeker van zijn en geen zorgen meer hebben over de muziek, boek dan de DISCO 2U Bruiloften Show !